Modrić nije došao na pripreme u Madrid, a mediji pišu da je razlog upala uha

Benitez i njegovi igrači spremaju se za put u Australiju na prvi dio priprema

FOTO: DPPI media/DPPI media

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije se u četvrtak pojavio u Madridu gdje je trebao biti na prvom sastanku s novim trenerom Rafaelom Benitezom, a propustio je i prvi trening u petak ujutro. Iz kluba nisu željeli pojasniti razloge zbog kojih je Modrić propustio okupljane pa su mediji počeli špekulirati da bi jedan od razloga mogao biti vezan uz svjedočenje u slučaju braće Mamić koje se tereti da su iz Dinama izvukli preko 100 milijuna kuna.

Trpio jake bolove

No, čini se da se ne radi o tome. Prema pisanju 24 sata Modrić je zakasnio na pripreme zbog upale uha, a u Madridu bi trebao biti u subotu. Takokođer dodaju da je veznjak zbog jakih bolova proveo nekoliko sati na Hitnoj u Zadru. Nakon konzultacija s klupskom liječničkom službom dogovoreno je da se vrati kada bolovi popuste, a s obzirom da mu je u petak bilo bolje Modrić se počeo pakirati kako bi u subotu poletio prema Madridu.

https://www.youtube.com/watch?v=jtC10d1zyK0
Jedan od ključnih igrača španjolskog doprvaka propustio je veliki dio prošle sezone zbog ozljeda. Upravo je to jedan od razloga koje su mnogi naveli što je iza Reala poprilično neuspješna sezona. Rafael Benitez i njegovi igrači spremaju se, inače, za put u Australiju. Tamo će odraditi prvi dio priprema, a odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica. Prvo s Romom, a potom i s Manchester Cityjem.