Modrić ponovno nahvalio trenera i kaže kako svaki dan od Zidanea nauči nešto novo

'Osjećam se jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe.'

Luka Modrić
FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih i najvažnijih igrača Real Madrida Luka Modrić osjeća se dobro u momčadi i kod svog novog trenera Zinedine Zidanea. Vatrena desetka ponovno je nahvalila Zidanea, istaknuvši da Francuz zavodi i uvjerava igrače, te da od njega svaki dan nešto nauči.

“Sa Zidaneom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava da sve možeš ostvariti. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči“, rekao je Modrić u razgovoru za španjolske dnevne novine El Mundo.

Na redu je četvrtfinalni okršaj s Romom u Ligi prvaka

“Kada je on s nama igrao na treninzima na skraćenom terenu svi su htjeli biti u njegovoj momčadi. Kakav je to spektakl bio”, prisjetio se Modrić.
U srijedu Real Madrid igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome. Svi u momčadi fokusirani su samo na tu utakmicu.

“Pružit ćemo svoje najbolje izdanje. Osjećam se jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe. Naježim se kada se sjetim osvajanja Lige prvaka. No, ako ove godine opet osvojimo to natjecanje neću se ošišati na kratko“, rekao je Modrić.

‘Puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas’

Hrvatski veznjak je istaknuo kako uživa u glavnom gradu Španjolske, što bi itekako trebalo zanimati Josea Mourinha koji je, prema pisanju medija, već kontaktirao Modrića da prijeđe u Manchester United nakon što Portugalac preuzme momčad. Naravno, to još i nije službeno potvrđeno, ali u čitavoj ovoj priči oko Modrića i Mourinha najvažnija je stvar da se organizator Realove igre u Madridu osjeća dobro, da uživa igrati u Realu, a to znači da ne razmišlja o nikakvom odlasku iz kluba.

“Kako ne bih bio sretan u Madridu. Od početka me svi lijepo tretiraju. No, puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas. Zato jako cijenim sve ovo“.

Modrić je napomenuo i kako je u slobodno vrijeme posjetio dva povijesna gradića pored glavnog grada, Toledo i Segoviju, te da ga s kapom na glavi gotovo nitko ne prepoznaje, ali i da praznike najviše voli provoditi u Hrvatskoj.