Nakon poruga i prijetnji Lovren je ugasio svoj profil na Instagramu

Ima i navijači koji su zgroženi nekim napisima. Takvi su stali u njegovu obranu

FOTO: AFP

Očito je Dejanu Lovrenu dosadilo čitati negativne komentare kojima navijači kluba prate svaku njegove pogrešku u Liverpoolovom dresu. Obrisao je stoga svoj profil na Instagramu.

Lovren je ponovno apostrofiran glavnim krivcem za domaći poraz kluba od West Hama u utakmici 4. kola engleskog nogometnog prvenstva. Završila je ona 3-0 pobjedom momčadi koju s klupe vodi Slaven Bilić čime je došao i kraj 52 godine dugom razdoblju kroz koje su navijači ove londonske momčadi čekali da se sa gostovanja kod Liverpoola vrate s tri boda.

Uvijek kriv

Lovren je pritom označen kao jedan od onih koji su pomogli da Bilićevo ime ostane zapisano u knjigama povijesti, no ovdje treba naglasiti da branič hrvatske nogometne reprezentacije ne može i ne bi trebao sam ponijeti tu krivnju.

Istina je da je pridonio jednom od golova gostujuće momčadi, no jednako tako cijela obrana Liverpoola igra kao da se prvi puta susrela.

https://www.youtube.com/watch?v=SNdZc0xGI6g

Također, Lovren sezonu nije otvorio loše, njegove igre nisu razlog Liverpoolovih posrtaja, no navijači za to, osim onog dijela koji je stao u njegovu obranu, ne mare.

https://twitter.com/LiverpoolKop960/status/637753313258283008?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/aaliyahbaker9/status/637762651720912896?ref_src=twsrc%5Etfw

Kao niti za to da je Philippe Coutinho svojim isključenjem također pomogao Bilićevoj momčadi. Pod njihovim je povećalom Hrvat i svaku njegovu pogrešku ismijavaju, a neki su, čini se, dobrano u svemu pretjerali pa se spominju i prijetnje zbog čega bi uredovati mogle i neke tamošnje institucije. Kako bilo, na njegovom Instagram profilu to više neće objavljivati.