Napokon je službeno potvrđeno, Ivan Perišić potpisao na 5 godina za Inter

Uvjeti pod kojima Perišić prelazi u klub iz Serije A nisu javno objavljeni.

FOTO: FC Inter

U kasnim večernjim satima nedjelje napokon je stigla službena obavijest. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić novi je član milanskog Intera.

Trener ove talijanske momčadi Roberto Mancini već dulje vrijeme želi svoje redove ojačati hrvatskim krilnim nogometašem, a da mu je želja napokon ispunjena potvrdio je prvi klub klojega Perišić napušta, ali i sam igrač svojom izjavom. Učinili su to u Wolfsburgu putem službenom Twitter-profila poželjevši pritom svako dobro svom sada već bivšem igraču.

„Situacija se u posljednjih nekoliko sati promijenila do te mjere da smo uspijeli sa svim uključenim stranama postići dogovor“, izjavio je sportski direktor Bundesligaša Klaus Allofs.

Nepoznati uvjeti

Uvjeti pod kojima Perišić prelazi u klub iz Serije A nisu javno objavljeni, ali oglasio se i milanski klub koji je barem potvrdio da je u pitanju potpis ugovora na pet godina dugu suradnju.

Perišić je u Wolfsburg stigao u siječnju 2013. godine i za klub odigrao 70 prvenstvenih utakmica. Zabio je 18 pogodaka.

„Ovdje sam proveo prekrasno i uspješno razdoblje. Želim se zahvaliti svima iz kluba koji su bili uključeni u ovaj posao kojim mi je omogućen prelazak u Italiju. Momčadi želim daljnje uspjehe“, poručio je Perišić.