Izgleda da su navijači poprilično ljuti jer Dinamo ne želi otvoriti dodatne tribine za nedjeljni derbi s Hajdukom

Na Dinamovoj FB stranici razvila se rasprava oko zatvorenih tribina

FOTO: AFP

Nedjeljna utakmica između Dinama i Hajduka nakon dugo vremena pobudila je interes navijača. U prilog tome ide činjenica da se kod jednog dijela navijača omraženi izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i njegov brat i trener Zoran Mamić nalaze u pritvoru zbog istrage oko utaje poreza i izvlačenja novca iz kluba.

Iako se na službenoj Facebook stranici kluba hvale da je dva dana prije utakmice prodano više od 15 tisuća ulaznica te da ih nije ostalo još puno, navijače je naljutio to što klub ne želi otvoriti tribine sjever gore i zapad gore.

[ULAZNICE] Tribina zapad dolje je rasprodana! Dok čitate ovu objavu prodaju se posljednje od više od 6000 ulaznica za…

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Freitag, 10. Juli 2015

Nemaju dovoljno vremena

“GNK Dinamo pripreme za ovako velike utamice radi najmanje 2 tjedna unaprijed sa mnogim subjektima, poput policije i redarskih službi,te je par dana prije utakmice sve već spremno. Otvaranje bilo koje ekstra tribine iziskuje dodatne i velike tehničke i sigurnosne pripreme koje mi ne možemo raditi u zadnji tren i time dovesti u rizik sigurnost gledatelja”, pravdaju se iz kluba, no to nije utješilo navijače koji žele doći na stadion.

Serbia's Novak Djokovic reacts against France's Richard Gasquet during their men's semi-final match on day eleven of the 2015 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 10, 2015.   RESTRICTED TO EDITORIAL USE  --   AFP PHOTO / LEON NEAL

“Vidi se da vam je marketing jača strana. Katastrofa, umjesto da se borite za svakog gledatelja vi se pozivate na sigurnost te time opravdavate neotvaranje gornjih tribina”, samo je jedan od komentara koji se mogu pročitati na Facebook stranici kluba.

“Stvarno ne razumijem ovu upravu kluba. Znači ostalo je oko 4000 ulaznica dva dana prije utakmice,navijači sve više i više dolaze i svi žele na utakmicu. A gospoda iz Dinama ne želi otvoriti sjever i zapad gore navodno zbog sigurnosti. Kukate već godinama kako navijača nema i kada se konačno žele vratiti vi im to branite”, još je jedan od komentara. Utakmica je inače na rasporedu u nedjelju u 19 sati.