Neki mediji pišu da je Manchester City ponudio 82.9 milijuna eura za Pogbu

Juventus još uvijek nije voljan prodati francuskog reprezentativca

FOTO: AFP/AFP

Nakon što su iz Barcelone priznali da im se sviđa u kakvog se igrača razvio Paul Pogba i da bi bili sretni imati takvog igrača u svojim redovima, brza je reakcija stigla i od drugog kluba zainteresiranog za dovođenje Juventusovog francuskog veznjaka. Javio se Manchester City i podebljao svoju ponudu.

Iako iz torinskog kluba učestalo ponavljaju da se nemaju namjere rastati od 22-godišnjaka kojeg su 2012. doveli iz Manchester Uniteda, ponude bogatih klubova ne prestaju stizati. Talijanski mediji tako pišu da je Manchester City podigao svoju ponudu i ona sada iznosi 82.9 milijuna funti za igrača čiji agent Mino Raiola tvrdi da vrijedi okruglih sto milijuna.

Najskuplji transfer

U petak je javljeno da je Manchester City ponudio 80 milijuna eura za Francuza, a samo dan kasnije njegova je cijena narasla za gotovo tri milijuna i sve se više približava onoj koju je spominjao agent. Nastavi li tako rasti i popuste li u Juventusu pritisku milijuna Pogba bi lako mogao postati najskuplji prijelaz ljetnog transfernog roka za nogometaše.