Neki mediji tvrde da je Perišić službeno zatražio razlaz od Wolfsburga

Tim potezom Perišić je moguće napravio i ključan korak za realizaciju transfera

FOTO: AFP

Mogući transfer Ivana Perišića iz redova Wolfsburga u milanski Inter i dalje je priča koja zakuplja prostor u talijanskim medijima. Neki od njih sada dodaju nove momente koji bi krilnog igrača hrvatske nogometne reprezentacije trebali približiti talijanskom klubu.

Perišić je, navodi se, službeno od kluba, koji je prošlu sezonu u Bundesligi završio na drugome mjestu ljestvice, zatražio da mu se omogući prelazak u Inter. Budući da klubu nije u interesu u svojim redovima imati nezadovoljnog igrača moguće je da ovim potezom Perišić napravio prijelomni korak u realizaciji transfera u klub koji ga želi vezati petogodišnjim ugovorom uz godišnja primanja od 2.5 milijuna eura.

Hrvatski nogometaš ugovorno je vezan za Wolfsburg do kraja lipnja 2017. godine, a sportski direktor tog kluba Klaus Allofs već je u nekoliko navrata izrazio želju za produljenje suradnje do 2019. Pritom se Perišiću nude uvjeti slični onima kojima ga vrbuje Inter, no navodi se i to da 26-godišnjak nema namjere prihvatiti ih jer je odlučio okušati sreću u Seriji A.