Otkriven je pravi razlog Ramosovog nezadovoljstva, a on je, nimalo iznenađujuće, novac

Klub Ramosu nudi 7.5 milijuna eura godišnje, branič želi okruglih deset

FOTO: JOSEP LAGO/AFP

Već se neko vrijeme piše o nezadovoljstvu Sergija Ramosa u Real Madridu, a španjolski mediji konačno su otkrili što bi mogao biti i pravi razlog. Na stranu njegovi komentari o Carlu Ancelottiju, izostanak demantija kluba nakon pokušaja vrbovanja Barcelone, pravi je razlog, očekivano, novac.

Točnije dva i pol milijuna eura razlike između onoga što klub nudi i onoga što Ramos želi. Jednom od kapetana i stupu obrane momčadi ponuđena je povišica kojom bi njegova primanja na godišnjoj razini dosegla 7.5 milijuna eura što je dva i pol milijuna manje od onoga što on smatra da svojim uspjesima u dresu kluba, izvedbama na travnjaku i statusom kojeg uživa u svlačionici zaslužuje. Klub tako ne smatra.

Želi izjednačiti Balea

I dok se sa Cristianom Ronaldom ne može niti se želi mjeriti u primanjima, drugi kapetan momčadi smatra da vrijedi jednako kao Velšanin Gareth Bale pa želi izjednačiti njegova primanja. Pisalo se da će prijeđe li u Manchester United zarađivati 12.5 milijuna eura godišnje pa tek treba vidjeti želi li Real imati, iako ugovorno vezanog, poprilično nezadovoljnog drugog kapetana u svojim redovima. Posebice kada se zna da je prvi nositelj vrpce Iker Casillas još nezadovoljniji zbog mogućeg transfera Davida de Gee u redove kluba sa Santiago Bernabeua.