Ovako je izgledao prvi trening Arijana Ademija u četvrtoligašu Kustošiji

Ademi ne smije igrati na profesionalnoj razini zbog suspenzije Uefe

FOTO: PIXSELL

Dvadesetčetverogodišnjeg nogometaša Dinama Arijana Ademija UEFA je suspendirala na četiri godine zbog dopinga pa je on od ponedjeljka član četvrtoligaša Kustošije. S obzirom da se zbog izrečene četverogodišnje suspenzije ne može baviti nogometom na profesionalnoj razini, a to su tri prva razreda hrvatskog nogometa, za Ademija je pronađen novi klub u kojemu će moći igrati, doduše na amaterskoj razini.

[ARIJAN ADEMI] Dok su Modri na pripremama u Španjolskoj, dokapetan Dinama Arijan Ademi trenira daleko od Maksimira i…

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 26. siječnja 2016

“Ideja je da Ademi ode igrati 4. ligu, da koliko toliko bude u natjecateljskom ritmu”, potvrdio je Dinamov trener Zoran Mamić za igrača koji je nakon pobjede protiv Arsenala u 1. kolu Lige prvaka, bio pozitivan na dopinškom testu na anabolički steroid. Ademi je u utorak odradio i prvi trening sa svojom novom ekipom, a više fotografija s njega pogledajte u našoj galeriji.

Ademijev prvi trening u Kustošiji

“Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Četvrta liga je sada moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto”, kazao je suspendirani nogometaš.