Ovih 12 igrača trebali bi označiti početak novog razdoblja u Realu

Francuski trener Zinedine Zidane nedavno je najavio velike promjene

Real Madrid’s Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates a goal beside Real Madrid’s French forward Karim Benzema (C) and Real Madrid’s Croatian midfielder Luka Modric (L) during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 5, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP/AFP

Španjolska Marca donijela je prilično senzacionalnu priču o popisu 12 nogometaša koji bi trebali na ljeto pojačati klub i vratiti ih na vrh ispred mrskih im rivala – Barcelone. Marca navodi i kako je akcija već počela te da su uspostavljeni kontakti s menadžerima i klubovima. Sada se samo čeka ljeto i početak prijelaznog roka.

Jedanaest od 12 igrača s Marcine liste čine se realnim, no malo je nejasno zašto su tu stavili Neymara koji igra senzacionalno u Barceloni, a uskoro bi trebao dobiti i novi ugovor. Španjolci navode kako Brazilac ne bi imao ništa protiv transfera, ali teško da će do toga doći.

Napadači iz Bundeslige

Osim Neymara napad bi trebali pojačati najbolji bundesligaški napadači – Robert Lewandowski i Pierre-Emerick Aubameyang. Kao što je poznato napadač Borussije izjavio je kako mu je san zaigrati za Real, međutim katalonski Sport je objavio kako Poljak nije spreman doći u Madrid dok tamo igra Ronaldo. Naime, boji se da bi mogao trpjeti zbog sebičnosti Portugalca.

Do promjene bi trebalo doći i na vratima. Prošle godine transfer Davida de Gee propao je u posljendnji tren, no Real ne odustaje i ovog ljeta poslat će novu ponudu. Što se tiče obrane spominje se tri imena – Marquinhos, Laporta i Stones. Nadalje lijevu stranu Zinedine Zidane želio bi pojačati Bayernovim Alabom, a ako njega ne uspije uvjeriti u dolazak alternativa je Wolfsburgov Ricardo Rodriguez.

Konkurencija Modriću

Luki Modriću i Mateu Kovačiću sprema se pravi izazov. Ako je vjerovati Marci Eden Hazard, Paul Pogba i Schalkeov Leroy Sane na meti su slavnog kluba. Unatoč tomu što je Francuz nedavno najavio da će doći do velikih promjena u svlačionici ipak se čini pomalo pretjeranim da će klub ovoliko uložiti u momčad. No, kada je u pitanju Florentino Perez onda se nikada ne zna.

https://www.youtube.com/watch?v=Qbm6pORwdAM