Pašalić je postigao izvrstan pogodak u uvjerljivoj pobjedi Monaca (koji je blizu prolaza)

Cijelu utakmicu za Monaco odigrao je golman hrvatske reprezentacije Subašić

FOTO: screenshot/youtube

Nogometaši Monaca s 3-1 su u prvom susretu 3. pretkola Lige prvaka pobijedili švicarske Young Boyse, a treći pogodak za francusku momčad postigao je hrvatski nogometaš Mario Pašalić. Nakon uvjerljive igre, nogometaši kluba iz Kneževine su se poprilično približili prolazu u sljedeće pretkolo, a cijelu utakmicu za Monaco odigrao je golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić.

https://twitter.com/LithuaniaVideo/status/626118075339907072

Najviše pažnje u 3. pretkolu privlačio je dvoboj Fenerbahčea i Šahtara, no on je završen bez pogodaka, a u njemu su nastupili hrvatski nogometaši Darijo Srna i Eduardo da Silva.

U ostalim susretima trećeg pretkola CSKA Moskva i Sparta Prag su odigrali 2-2, Midtjylland je poražen od APOEL-a 1-2, Skenderbeu je s 2-0 svladao Milsami, Plzen je bio bolji od Makabi Tel Aviva 2-1, Club Brugge je istim rezultatom pobijedio Panathinaikos, a Videoton – BATE Borisov su odigrali 1-1.

U srijedu, 29. srpnja, sastaju se HJK Helsinki i Astana, Salzburg i Malmo, Steaua Bukurešt i Partizan, Celtic i Qarabag, Lech i Basel te Rapid Beč i Ajax.

https://www.youtube.com/watch?v=eUIbAXLaN3k