Perišić i Brozović bi od sljedeće sezone mogli imati trenera kojeg mnogi smatraju trenutno najboljim na svijetu

Diego Simeone želja je Interovih čelnika i trebao bi doći ne osvoji li klub naslov

Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Athletic Club Bilbao at the Vicente Calderon stadium in Madrid on December 13, 2015.   AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / AFP / JAVIER SORIANO
FOTO: AFP

Pozivajući se na izvore iz Italije, španjolski sportski dnevnik As piše da će milanski Inter učiniti sve što je financijski potrebno da na klupu te nogometne momčadi sljedeće sezone zasjedne Diego Simeone.

Aktualni trener madridskog Atletica i sam je nekoć bio igrač kluba iz Milana s kojim je u sezoni 1997/98 osvojio Kup Uefe. U klubu priželjkuju njegov povratak nadajući se da bi financijski izdašna ponuda madridskom klubu i samom Simeoneu bila dovoljna da se razvrgne njihov do 2020. godine važeći ugovor.

Mancini mora osvojiti ligu

U tekstu se dodaje da plan neće u realizaciju ukoliko Roberto Mancini u ovoj sezoni Inter odvede do naslova u talijanskom prvenstvu u kojem uz devet bodova zaostatka za vodećim Napolijem nakon 23 odigrane utakmice drži četvrto mjesto ljestvice.

Ivan Perišić bi uskoro mogao dobiti novog trenera AFP

Simeoneu, pak, u Madridu ide puno bolje. Od kad je 2011. godine stigao na klupu taj je klub osvojio pet trofeja, među kojima i one u španjolskom prvenstvu i Europskoj ligi. I u ovoj sezoni im sjajno ide, trenutačno su drugoplasirana momčad domaće lige s tri boda manje u odnosu na Barcelonu od koje imaju i utakmicu više. Gradski rival Real zaostaje za njima jedan bod.