Perišić je zabio dva gola za Wolfsburg, a ovdje možete pogledati video

U srijedu su talijanski mediji objavili kako je Perišić sve bliže milanskom Interu

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts after he scored in a friendly football match between German first division Bundesliga  team VfL Wolfsburg and Swiss first division team FC Zurich in Singen, southern Germany, on July 21, 2015.
FOTO: AFP

Njemački nogometni bundesligaš Wolfsburg pobijedio je u prijateljskoj utakmici švicarski Zurich 4-2, a dva gola za njemački sastav zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Blizu Intera

‘Vukovi’ su sjajno otvorili utakmicu i nakon 18 minuta vodili su 3-0. Golijadu je otvorio Perišić pogotkom iz kaznenog udarca u petoj minuti. Na 2-0 je povisio Andre Schurrle u 13. minuti, a isti je igrač pet minuta kasnije doveo Wolfsburg do vodstva od 3-0.

Perišić je u 57. minuti zabio i četvrti pogodak na utakmici, a Švicarci su potom tek ublažili poraz golovima Gavranovica (67) i Koch (75). Perišić je igrao do 60. minute.

U srijedu su talijanski mediji objavili kako je Perišić sve bliže milanskom Interu. Navodi se kako se igrač dogovorio s talijanskim klubom, no Wolfsburg za sada nije zadovoljan ponuđenom odštetom. Navodno se odšteta kreće oko 15 milijuna eura. Inter pokušava ‘slomiti’ Nijemce slanjem Xherdana Shaqirija i ‘nešto eura’ u zamjenu za hrvatskog reprezentativca.