Pjaca i Pivarić nezadovoljni porazom, ali tvrde da nije sramota izgubiti od Bayerna, čak ni s 5-0

'Igrali smo protiv najjače momčadi na svijetu', tvrdi Pjaca

29.09.2015., Allianz Arena, Muenchen, Njemacka - UEFA Liga prvaka, skupina F, 2. kolo, Bayern - Dinamo Zagreb. Marko Pjaca, Joshua Kimmich. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Težak su poraz doživjeli nogometaši Dinama u utakmici 2. kola skupine F Lige prvaka na gostovanju kod minhenskog Bayerna. Utakmicu na Allianz Areni koja je završila pobjedom domaćina 5-0 prokomentirali su za HRT Josip Pivarić i Marko Pjaca.

“Sigurno da nismo zadovoljni, sportaši smo, ne možemo biti zadovoljni kad ovako izgubimo. No svjesni smo s kim smo igrali, oni su u puno većoj brzini, puno su bolja ekipa, igraju fantastično, čestitam im na pobjedi, zasluženo su dobili. Oni igraju fantastičan, brz, okomit, konkretan nogomet, to ubija, nemam što dodati”, priznao je nakon ogleda Pivarić i okrenuo se nadolazećem ogledu protiv Olympiakosa koji je svladao Arsenal 3-2 na gostovanju u Londonu:

Bayern – Dinamo

Igrali protiv najboljih

“Nisam se nadao da će Olympiakos pobijediti u Londonu, ali dočekujemo ih i mi s tri boda. Spremit ćemo se najbolje za tu utakmicu i nadam se najboljem ishodu.

“Igrali smo protiv najjače momčadi na svijetu, taj naš pobjednički niz morao je jednom doći kraju. Nije sramota izgubiti od njih, čak ni s 5-0, nevjerojatna su momčad. Malo su nas načele ozljede, obrambena četvortka nije bila ista. Nažalost, prebrzo smo primili ona dva gola, igrali su prebrzo, bilo ih je teško pratiti. Moramo dati sve od sebe protiv Olympiakosa”, dodao je Pjaca.