Pogledajte četiri fantastična pogotka koja su obilježila blagdanski vikend

Mourinho je poručio kako je Adamov pogodak definitivno za povijest

Chelsea’s Belgian goalkeeper Thibaut Courtois falls into his own goal after chasing back but failing to keep out a long range shot from Stoke City’s Scottish midfielder Charlie Adam (unseen) who scored to equalise 1-1 during the English Premier League football match between Chelsea and Stoke City at Stamford Bridge in London on April 4, […]
FOTO: AFP

Blagdanski vikend iza nas donio je niz nogometnih uzbuđenja. Ronaldovih pet pogodaka Granadi zasigurno je najzvučnija vijest, međutim pojedini nogometaši istakli su se fantastičnim pogocima, a neki od njih kandidirat će i za gol sezone.

Pogodak za povijest

Trener Chelseaja, Jose Mourinho, svjedočio je pobjedi svoje momčadi protiv Stokea, ali i fantastičnom pogotku Charlieja Adama. Škot je, naime, zabio pogodak s preko šezdeset metara, na što Mourinho nije mogao ostati hladan.

– Ovo je definitivno pogodak za povijest – rekao je Portugalac.

Uz Charlieja Adama, prekrasnim pogotkom u Premier ligi proslavio se i Jermain Defoe. On je volejem u 46. minuti donio pobjedu Sunderlandu protiv Newcastlea.

Pinilline škarice i Matuidijeve rašlje

Nogometaš Atalante, Mauricio Pinilla, postigao je pogodak škaricama u utakmici s Torinom. Iako je njegov pogodak malo remek djelo, to nije pomoglo Atalanti da izbjegne poraz.

Francuski derbi između Marseillea i PSG-a obilovao je pogocima, a najljepši je zabio Matuidi. Nakon što se uspješno riješio svog čuvara poslao je loptu u rašlje.