Pogledajte Ospininu obranu nakon koje je Messi izjavio da je poželio umrijeti

U jednoj je akciji prvo obranio pokušaj Agüera, a potom i Lionela Messija

Argentina's forward Lionel Messi (C) head the ball as Colombia's goalkeeper David Ospina looks on before pulling of a save during their 2015 Copa America football championship quarter-final match, in Viña del Mar, Chile, on June 26, 2015.   AFP PHOTO / JUAN BARRETO
FOTO: AFP

Kolumbijski vratar David Ospina bio je junak regularnog dijela četvrfinalne utakmice Copa Americe protiv Argentine. Sjajnim obranama sačuvao je svoju mrežu netaknutom te je unio dodatnu neizvjesnot u utakmicu. Dvije njegove obrane posebno su privukle pažnju. U jednoj je akciji prvo obranio pokušaj Sergija Agüera, a potom i Lionela Messija. Nakon utakmice Messi je prokomentirao Ospininu obranu.

Poželio umrijeti

– Kada sam ga viodio na podu, nisam mislio da će se uspjeti podići. Kada sam vidio da je uspio ustati i obraniti mi udarac, poželio sam umrijeti – rekao je Messi kojeg posebno smeta činjenica da za reprezentaciju nikako ne uspiejva postići pogodak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZP5EcbIjO2U

– Užasno mi je. Ne znam što trebam napraviti da zabijem. ovo nam je bila najbolja utakmica na Copi. Stvarali smo prilike i šteta je što nism dali gol u regularnom dijuelou utakmice – poručio je Messi. U nastavku pogledajte obranu zbo koje je Messi poželio umrijeti.

https://www.youtube.com/watch?v=odPcqMwmSeg

https://vine.co/v/eJ7KHnnn2V2