Pogledajte potez Alena Halilovića u dresu Sportinga kojim je oduševio Španjolce

Pohvale je dobio njegov potez s utakmice protiv Rayo Vallecana u prvenstvu

FOTO: screenshot/youtube

Talentirani hrvatski nogometaš Alen Halilović ove je sezone član Sportinga iz Gijona, gdje je na posudbi iz Barcelone, a sudeći po viđenome u dresu nove momčadi vrlo dobro se snašao.

Izvrstan u porazu

Posebno je dojmljiv bio njegov potez s utakmice u kojoj je njegova momčad poražena od Rayo Vallecana, a 19-godišnji hrvatski nogometaš oduševio je izvrsnom kontrolom lopte i driblinzima u kojima je ostavljao i po nekoliko protivničkih igrača iza sebe.

No, unatoč njegovim dobrim predstavama, Sporting nakon pet odigranih kola ima pet bodova i nalazi se tek na 13. mjestu ljestvice.


Pogledajte video poteza kojega su iz Saveza proglasili najboljim u utakmici.

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=GGtNoW6zsOc

Stoga ne čudi da trener Sportinga Abelardo Fernández o njemu kaže: “On je igrač sjajne tehnike. Donosi nam posjed lopte, brzinu i kvalitetu. Znao sam zašto ga dovodim. Alen je mlad, treba ga pustiti da igra i ne stvarati nepotrebni pritisak. Mi želimo da se on ovdje ugodno osjeća i da bude sretan jer mi smo presretni što ga imamo. I ja i suigrači pomoći ćemo mu maksimalno da bude još bolji i da se spreman vrati u Barcelonu. A onda će sve biti na treneru Luisu Enriqueu