Ranieri tvrdi da bi Leicester pobijedio Arsenal da nije bilo isključenja

Trener Arsenala kazao kako je osjećao da se nešto može dogoditi kada je Özil uzeo loptu

Leicester City's English defender Danny Simpson (R) reacts as referee Martin Atkinson shows him a red card after he received a second yellow card during the English Premier League football match between Arsenal and Leicester at the Emirates Stadium in London on February 14, 2016.  / AFP / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /
FOTO: AFP

Trener Leicestera Claudio Ranieri bio je razočaran porazom od Arsenala u posljednjim sekundama utakmice. Kao jedan od razloga poraza smatra i igranje s igračem manje od 54. minute kada je isključen Simpson.

“Odlična utakmica, vrlo brza, smatram da bismo pobijedili da se igralo 11 protiv 11. Oba žuta kartona koja je dobio Simpson bili su prekršaji, ali ne i za kartone. Zašto ga je sudac isključio? Arsenal je odlična momčad, ali mi smo kontrolirali utakmicu. Bili su pametniji od nas u akciji za pobjedonosni pogodak,” kazao je Ranieri.

Znao sam da Özil može nešto učiniti

“Igrali smo na pobjedu i igrali smo dobro. Izgubili smo i čestitam suparnicima. Još uvijek smo na vrhu. Sada se fokusiramo na Norwich,” dodao je trener momčadi koja ima dva boda više od Arsenala.

View this post on Instagram

Mi familia 💪🏼⚽️ my family .. very well GUNNERS

A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

Arsene Wenger, trener pobjednika, bio je zadovoljan:

“Odličila je psihička odlučnost igrača za pobjedom. Danny Welbeck je dobar igrač koji naporno radi. Kada sam vidio da je Özil uzeo loptu na slobodnom udarcu prije drugog pogotka, znao sam da imamo šanse, jer on odlično ubacuje loptu u kazneni prostor,” kazao je Wenger