Real od finala LP nije slavio protiv Atletica, Modrić svjestan opasnosti

Modrić se povodom toga prisjetio prošlogodišnjeg osvajanja Lige prvaka u Lisabonu

FOTO: JAVIER SORIANO/AFP

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mario Mandžukić naći će se na suprotnim stranama u utorak navečer kada će se u četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka odigrati repriza prošlogodišnjeg finala između Atletico Madrida i aktualnog prvaka Europe, Real Madrida. Modrić se povodom toga prisjetio prošlogodišnjeg osvajanja Lige prvaka u Lisabonu te je poručio kako su spremni za sutrašnji ogled.

– Bila je to nevjerojatna noć. Uvijek ću pamtiti tu utakmicu. Nakon Ramosovog gola u sudačkoj nadoknadi znao sam da ćemo ih pobijediti u produžecima – izjavio je Modrić.

U međuvremenu, ove dvije momčadi su se susrele šest puta, a Real nije upisao niti jednu pobjedu. Dvije utakmice su završile bez pobjednika, dok je momčad Diega Simeonea slavila čak četiri puta.

– Kao što sam i rekao, čeka nas jako opasan protivnik, ali smo spremni – dodao je Modrić pa je na kraju pohvalio trenera Carla Ancelottija.

– Donosi nam mir i iskustvo koje prenosi na svoje igrače. trudimo se prihvatiti njegove ideje i savjete kako bismo igrali sve bolje – završio je Modrić.