Real ubacio 'petardu' Betisu. Nastupili Modrić i Kovačić, a Ronaldo ostao bez gola

Cristiano Ronaldo i dalje je bez gola za Real Madrid

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after scoring during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final "Clasico" football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on April 16, 2014. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Luka Modrić odigrao je uvodnih 75 minuta, a potom svoje mjesto na travnjaku prepustio Mateu Kovačiću u uvjerljivoj 5-0 pobjedi madridskog Reala protiv Betisa. Utakmica je igrana na Santiago Bernabeuu u sklopu 2. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Bilo je onih koji su predbacivali neefikasan nogomet madridskom klubu u ovoj sezoni, a sve ih je demantirala ova utakmica u kojoj je jedan gol postigao Karim Benzema, a po dva Gareth Bale i James Rodriguez, pri čemu je teško reći koji je bio ljepši.

Ronaldova nula

Rodriguez je, naime, prvo pogodio iz slobodnog udarca sa desne strane silovitim šutom nakon kojeg se lopta od grede odbila u gol. Bilo je to u 39. minuti za 2-0, da bi na 4-0 povisio u 49. nakon što si je sam nabacio loptu za udarac škaricama.

https://www.youtube.com/watch?v=oa7H5UYTv1A

Svoj obol pobjedi dao je i golman Keylor Navas obranivši u 61. minuti udarac suparnika s bijele točke. Pucao je Ruben Castro Martin.

Dodajmo da je Cristiano Ronaldo odradio punu minutažu utakmice i da nakon 180 prvenstvenih minuta još uvijek ne zna za pogodak. U prošloj je sezoni, podsjetimo, postigao 48 prvenstvenih zgoditaka.

Ljestvicu Primere predvode Celta i Barcelona sa po šest pogodaka. Real Madrid je treći sa dva boda manje.