Ribery u rođendanskom intervjuu poručio Van Gaalu da je loš čovjek

Real Madrid, Barcelona, Chelsea i Manchester City su ga željeli u svojim redovima

FOTO: CC/Football.ua

Francuski nogometaš Franck Ribery (32) progovorio je u intervjuu za goal.com o svom prvom iskustvu kada je prešao u Bayern, ali i odnosu s Luisom van Gaalom kojeg je nazvao lošim čovjekom.

– Kada sam dolazio u klub nisam znao kako će se razvijati cijela situacija. Jako mi se svidio klub, ali i suigrači, uprava i navijači. Sa svima volim pričati. Ljudi su ovdje dragi, što me posebno čini sretnim – rekao je RIbery pa je progovorio o problemima koje je imao s bivšim trenerom, Luisom van Gaalom, 2009. godine.

Otrovan prvi kontakt

– On nije priznavao nikakva imena. Za njega su svi bili jednaki od prvog dana. Imali smo problema na ljudskoj osnovi, a naš prvi kontakt je bio loš, otrovan. Izgubio sam povjerenje u njega. Naš je odnos bio loš, jer mislim da je loš čovjek. Veliki je trener, ali je loš čovjek – ispričao je Ribery kojeg su u to vrijeme kontaktirali drugi klubovi.

Odbio Real Madrid

– Real Madrid, Barcelona, Chelsea i Manchester City su bili u igri. Intenzivno sam razgovarao s Hoenessom i Rummeniggeom. Oni su me uvjerili da ostanem. rekli su mi da sam važan klubu kao što je Messi Barceloni – izjavio je Ribery u rođendanskom intervjuu za goal.com. Povodom toga poželio je da ponovno osvoji Ligu prvaka.