Roko Ukić postao je prilično popularan u Italiji, pogledajte kako su ga iznenadili navijači

Na utakmici s Torinom, navijači su mu iskazali naklonost velikim transparentom

FOTO: Facebook

Roko Leni Ukić je početkom studenog stigao u talijanski Varese na “žeton”, ugovor od samo dva mjeseca, ali hrvatski je košarkaš vrlo brzo osvojio srca navijača ovog talijanskog prvoligaša. Na utakmici protiv Torina, navijači su mu iskazali naklonost velikim transparentom na kojemu je pisao: “Roko Varese voli te puno”.

Uspjeli su iznenaditi 31-godišnjeg Splićanina koji je prošao vrhunske europske klubove, igrao iz u NBA ligi, ali ovakav transparent nigdje mu nije bio posvećen.

‘Još nisam odlučio o svojoj klupskoj budućnosti’

“Stvarno sam iznenađen, hvala svima. U svojoj dugoj karijeri nikad nisam doživio takav iskaz navijačke ljubavi. Želim zahvaliti svim navijačima Varesea. No, još nisam odlučio o svojoj budućnosti”, kazao je hrvatski reprezentativac koji je promijenio svoju naslovnu fotografiju na Facebooku i stavio sliku s transparentom navijača.

No, to još uvijek ne znači da je odlučio ostati u Italiji.

“Kad dođe trenutak odluke, u obzir ću uzeti ekononomski dio koji je sad za mene manje važan, razinu natjecanja i mišljenje moje obitelji”, dodao je Roko Ukić. Prošle je sezone nastupao za Cedevitu, a na početku ove sezone imao ponudu Cibone, ali se ipak odlučio za odlazak u Varese.

Gepostet von Roko Leni Ukić am Sonntag, 8. November 2015

Gepostet von Roko Leni Ukić am Sonntag, 8. November 2015