Ronaldo je pokušao varkom nadmudriti Zidanea. Ostalo je samo na pokušaju (kojeg pogledajte ovdje)

Zidane je previše puta upotrijebio istu varku da bi na nju tako lako pao

FOTO: Screenshot

Cristiano Ronaldo nesumnjivo je ponajbolji nogometaš svijeta posljednjih nekoliko godina, a takav status uživa i danas kao perjanica momčadi madridskog Reala.

Njegovi potezi s priprema i utakmica često su dio sažetka koji najviše oduševljava, a svakako treba znati i da su rezultat dugogodišnjeg truda s treninga na kojima ih redovito vježba. Samo, ponekad naleti i na ‘zid’.

Bez problema zaustavljen pokušaj

Jedna takva neprelazna prepreka za njega je i aktualni trener kluba, legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane. Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena odradio je previše utakmica i ‘prodao’ previše istih trikova na njima da bi ga posramljivali oni koji su mu se nekada (vjerojatno i danas) divili.

Premda i sam tvrdi da je Ronaldo vrhunac onoga što nogomet nudi, Zidane, koji je tijekom igračke karijere bio poznat po tome da dobro ‘čita’ suparnike i predviđa njihove poteze, i dalje shvaća nogomet do detalja. Zato mu i Ronaldo nije uspio na treningu progurati loptu između nogu, što je varka na koju su padali mnogi njegovi suparnici.

https://www.youtube.com/watch?v=VtJSO28R1No

A, ovako to izgleda kada mu naum uspije:

https://www.youtube.com/watch?v=JlVi1SmH7XA