Ronaldo progovovorio nakon sedam mjeseci i poručio da mu je Raul čestitao na rekordu

'Možete misliti što hoćete, ali nisam pričao jer pitanja nisu bila dobra'

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with his teammates after scoring during the UEFA Champions League first-leg Group A football match between Malmo FF and Real Madrid CF at the Swedbank Stadion, in Malmo, Sweden on September 30, 2015. 
AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
FOTO: AFP

Portugalski nogomatš Cristiano Ronaldo zabio je dva gola u pobjedi Real Madrida protiv Malmöa u Ligi prvaka čime se izjednačio s Raulom na vječitoj listi strijelaca. Obojica su sada na brojci od 323 gola te dijele prvom mjesto. Uz to Ronaldo je sinoć došao do brojke od 501 gol u karijeri. S obzirom na veliki uspjeh Ronaldo je nakon sedam mjeseci prekinuo medijsku štnju.

Lekcija novinarima

“Možete misliti što hoćete, ali nisam pričao jer pitanja nisu bila dobra. Nemam obavezu razgovarati i zašto bih to morao činiti. Gotovo uvijek me pitate o stvarima koje su se dogodile nekoliko mjeseci ranije”, rekao je Ronaldo poslije prekida medijske šutnje pa se osvrnuo na rekorde.

https://www.youtube.com/watch?t=5&v=G5jOelffKIU
“Presretan sam što sa ušao u Realovu povijest. Zahvaljujem se svim suigračima s kojima sam igrao u karijeri. Ovakvom uspjehu se nisam nadao po dolasku u klub. Razgovarao sam s Raulom i čestitao mi je. Znam da je to učinio od srca”, izjavio je Ronaldo pa je demantirao priče o odlasku iz kluba te je poručio da mu je budućnost u Realu.