Ronaldov hat trick i Modrićeva asistencija u vrlo uvjerljivoj pobjedi Real Madrida nad Espanyolom

Real Madrid i dalje je na trećoj poziciji, ali drugi Atletico sada ima samo bod više

Real Madrid's Colombian midfielder James Rodriguez (L) celebrates a goal with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 31, 2016.   AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE / AFP / CURTO DE LA TORRE
FOTO: AFP

Nogometaši Real Madrida s uvjerljivih 6-0 pobijedili su Espanyol na svojem terenu u 22. kolu španjolske Primere i ostali na trećem mjestu tablice, ali sada zaostaju samo bod za drugoplasiranim Atletico Madridom koji je u ovom kolu izgubio od Barcelone.

Barcelona je prva s 51 bodom, drugi je Atletico s 48, a Real je treći s 47 bodova.

Kovačić na klupi

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je 63 minute za Real i asistirao za treći pogodak svojeg tima. Zamijenio ga je Španjolac Jese. Drugi hrvatski reprezentativac koji nastupa za Real, Mateo Kovačić, cijelu utakmicu je proveo na klupi za pričuve.

Real je odlično otvorio utakmicu i već u 16. minuti vodio 3-0. Kraljevski klub je poveo preko Karima Benzeme u sedmoj minuti, u 12. je Cristiano Ronaldo iz jedanaesterca povisio na 2-0, a u 16. minuti je James Rodriguez nakon Modrićeve asistencije pogodio za 3-0. U prvom poluvremenu Real je postigao još jedan gol, a strijelac je ponovno bio Ronaldo koji je poentirao u 45. minuti.

Hat trick Ronalda

U drugom poluvremenu nije bilo golova sve do 82. minute kada je Ronaldo postigao treći svoj gol za 5-0, a nogometaš Espanyola Oscar Duarte je četiri minute kasnije postigao autogol za konačnih 6-0.