Rumunjski trener izjavio kako ga Hajduk želi, iz Splita poručili kako ga ne poznaju

Nitko iz HNK Hajduk nije imao nikakav kontakt s gospodinom Rednicem

Marin Brbić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Trener Petrolula Mircea Rednic izjavio je u utorak da ga Hajduk želi dovesti, međutim Splićani su to demantirali te su poručili kako je to apsolutno neistiniti.

– Hajduk najoštrije demantira informaciju koju je u medije plasirao Mircea Rednic, trener rumunjskog kluba Petrolul Ploiesti, tvrdeći da je dobio ponudu da preuzme posao trenera Hajduka. To je apsolutno neistina. Nitko iz HNK Hajduk nije imao nikakav kontakt s gospodinom Rednicem, a dotičnog gospodina niti ne poznajemo – objavio je Hajduk na službenmoj stranici.

Vukas tek preuzeo klupu

Podsjetimo, na klupu Hajduka prošlog je tjedna drugi put ove sezone sjeo Hari Vukas. Prije njega redom su se smjenjivali Igor Tudor, Stanko Poklepović i Goran Vučević. Posljednjin od njih je vodio splitsku momčad samo deset dana te je u tom periodu upisao dva poraza. Jedan od Rijeke u prvenstvu, dok je drugi onaj u Kupu protiv Splita.

U svojoj prvoj utakmici Vukas je upisao pobjedu protiv Slaven Belupa, što je Hajduku bilo prvo slavlje nakon sedan utakmica. Prije toga, posljdnju su pobjedu upisali 8. ožujka protiv Osijeka.