Sampdoria čeka Balotellija raširenih ruku, ali samo ako Liverpool da popust na njegovu cijenu

Sampdoria je spremna prihvatiti rizik koji dolazi angažmanom ovog napadača

Aston Villa's Dutch defender Ron Vlaar (R) kicks the ball past Liverpool's Italian striker Mario Balotelli during the FA Cup semi-final between Aston Villa and Liverpool at Wembley stadium in London on April 19, 2015.
AFP PHOTO / BEN STANSALL
NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
FOTO: AFP

Posrnuli talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli karijeru bi mogao nastaviti u Sampdoriji, odlučili se njegov aktualni klub Liverpool smanjiti odštetni zahtjev. Na 24-godišnjeg napadača menadžer momčadi Brendan Rodgers i ne računa previše nakon što je bivši napadač Intera, Milana i Manchester Cityja u prošloj sezoni zabio tek jedan prvenstveni pogodak za klub koji ga je doveo u transferu vrijednom 20 milijuna eura.

Problematični nogometaš

Klubovi se baš i ne otimaju u velikoj mjeri za njegove usluge shvaćajući da ponašanjem problematični nogometaš živi život više izvan nego na terenima, pa je tako nedavno postojala ideja da mu se karijera revitalizira dolaskom u redove jednog talijanskog trećeligaša. Balotelli je istu odbio, međutim, povratak u Seriju A vjerojatno ne bi.

https://www.youtube.com/watch?v=sVrr2-xbZWs

U pola cijene

Hoće li do transfera kojeg najavljuje predsjednik tog talijanskog kluba Massimo Ferrero i doći tek treba vidjeti, no interes za suradnjom postoji. “Balotellijeva je cijena deset milijuna eura. Uz popust, dočekali bismo ga raširenih ruku”, poručio je Ferrero, a sve to znači da je Liverpool nakon samo godine dana spreman prodati igrača polovicu svote za koju ga je doveo na Anfield.