Sedam najvećih trenutaka Ronaldove karijere u dresu Real Madrida

Samo ove sezone u španjolskom je prvenstvu postigao 36 pogodaka

Real Madrid’s Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 5, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Ronaldova karijera u Real Madridu prepuna je uspjeha. Osim što je osvojio sve moguće trofeje, njegova statistika je zapanjujuća. Samo ove sezone je u prvenstvu postigao 36 pogodaka, dok je za Kraljevski klub u 287 nastupa postigao 300 pogodaka.

Najbolji klupski strijelac još je uvijek Raul s 323 pogotka, a pitanje je koliko će još trebeti Ronaldu da ga prestigne. Kako ga je krenulo na utakmici protiv Granade možda bi već do kraja sezone mogao dostići bivšeg kapetana. Koliko to god zvučalo nemoguće, kada je Portugalac u pitanju sve je moguće.

U međuvremenu, TalkSPORT je napravio zanimljivu kompilaciju u kojoj su se osvrnuli na njegovu karijeru u španjolskom klubu te su izdvojili sedam njegovih najvećih trenutaka u dresu Reala.

1. Pet golova na jednoj utakmici

Ronaldo je u prošlom kolu Granadi zabio pet golova što mu je bio prvi takav uspjeh u karijeri. Tri pogotka postigao je u osam minuta, a samo je Messi u Primeri postigao toliko hat-trickova.

https://www.youtube.com/watch?v=04UKoBJS__8

2. Veliki broj pogodaka

Portugalac je postigao deset ili više pogodaka protiv 11 španjoslolskih klubova. U samo 12 utakmica Sevilli je zabio 18 golova, dok je Barceloni zabio 15 golova u 26 susreta.

3. Naslov prvaka Španjolske

Tri godine Ronaldo je čekao na prvi naslov prvaka Španjolske. U sezoni 2011/2012 Real je došao do naslova prvi put nakon četiri godine.

4. Predstavljanje

80 tisuća navijača došlo je na Santiago Bernabeu kako bi pozdravilo Ronalda nakon što je 2009. godine stigao u rekordnom transferu iz Manchester Uniteda.

5. Prvi naslov u Kupu kralja

Jedan od najvažnijih pogodaka Ronaldo je postigao 2011. u finalu Kupa protiv Barcelone kada je glavom u produžecima zatresao mrežu.

6. Proslava osvajanja Zlatne lopte

Ronaldo je proglašen najboljim igračem svijeta u 2013. i 2014. godini. Drugo osvajanje Zlatbne lopte proslavio je na dosta bizaran način.

https://www.youtube.com/watch?v=Cdqyh-aeCL8

7. Pogodak u finalu Lige prvaka

Šest godina nakon što je podigao titulu europskog prvaka s Manchester Unitedom, Ronaldo je to ponovio s Realom. U finalu je postigao pogodak te je sezonu završio s rekordnik 18 pogodaka u Ligi prvaka. Proslava pogotka je također bila nezaboravna.

https://www.youtube.com/watch?v=Rui3FfWsyCY