Simeone potvrdio da Mandžukić kreće od prve minute protiv Real Madrida

Hrvatski napadač se oporavio od ozljede zbog koje je propustio zadnja dva susreta

Diego Simeone
FOTO: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO

Mario Mandžukić započet će četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka protiv Real Madrida. Novinarima je to potvrdio trener Atletica Diego Simeone. To znači da se hrvatski napadač oporavio od ozljede zbog koje je propustio zadnja dva susreta u španjolskom prvenstvu. Uz njega u momčad se vraća i slovenski vratar Jan Oblak.

Argenstinski stručnjak prokomentirao je uoči susreta činjenicu da Real Madrid nije upisao pobjedu protiv njegove momčadi od lanjskog finala Lige prvaka.

– Ispred nas je nova utakmica i novi izazov. Riječ je o ključnom dvoboju za obje momčadi – izjavio je Simeone pa je pohvalio igrače Real Madirda.

Pohvalio Modrića

– Sve su to vrhunski profesionalci koje puno poštujemo. U dobroj su formi, a kako svi znaju oni žele osvojiti naslov u Primeri kao i u Ligi prvaka – dodao je Argenticanac pa je istaknuo neke pojedince Reala među kojima je i Luka Modrić.

– Obrana im je dobra. Imaju igrače poput Ramosa, Jamesa i Modrića koji im daje agesivnost i prisutnost na sredini terena – rekao je Simeone. Za kraj je nahvalio Carla Ancelottija uz poruku da mu se iskreno divi.