Nekad je nužno odabrati stranu

Sjajnom idejom za očuvanje okoliša odlučili riješiti pitanje tko je ustvari najbolji nogometaš današnjice

Pušači u Londonu mogu birati između Cristiana Ronalda i Lionela Messija

FOTO: Screenshot/Hubbub Twitter

Je li bolji Argentinac Lionel Messi ili Portugalac Cristiano Ronaldo tema je mnogih zaljubljenika u nogomet. Glasati na sasvim neuobičajen način, uz sjajnu realizaciju ideje za očuvanje okoliša, sada mogu šetači u Londonu koji su ovisni o nikotinu.

Kao i mnogi gradovi i London ima problem zagađenosti ulica opušcima nemarnih pušača. Isti takvi sada bi mogli pričekati sa zagađivanjem okoliša odluče li se sudjelovati u inicijativi Hubbuba koji je problem odlučio riješiti na sjajan način. Naime, umjesto da čikovi završe na podu, ideja je da završe u jednom od pretinaca velike prozirne pepeljare. U kojem će završiti odlučit će sam pušač, a ima sljedeći izbor:

Ronaldo vodi

Nakon što ugasi cigaretu može odabrati hoće li ju ubaciti na lijevu ili desnu stranu pepeljare ovisno o svom nogometnom ukusu. Iznad prostora za bacanje čikova stoji pitanje ‘Tko je najbolji svjetski igrač?’ s time da pretinac lijeve strane donosi ‘glas’ Ronaldu, a desne Messiju.

Sudeći prema objavljenoj fotografiji, zaljubljenici u nogomet i cigarete, koji su odlučili pripaziti na okoliš, malo više simpatiziraju Portugalca koji je igrao za Manchester United.

Sličnih pepeljara ima još, pa tako pušači mogu birati bi li radije gledali utrku formule 1 ili US Open, a imali su priliku i ‘prognozirati’ pobjednika jedne nogometne utakmice.