Službena stranica ATP-a je objavila kratki prilog o Umagu i razgovor s Bornom Ćorićem

Goran Ivanišević također progovorio o Ćoriću i turniru u Umagu

Borna Ćorić ući kako spremiti tartufe, svoje omiljeno jelo
FOTO: Youtube screenshot

Nakon što je završio teniski turnir u Umagu, službena stranica ATP-a objavila je kratki prilog i priču o sada već poznatom i hvaljenom turniru. Osvrnuli su se na ljepotu mjesta i posebnost cijelog zbivanja. Istaknuli su dobru atmosferu i mečeve po noći koji su sve rijeđi na teniskim turnirima. Naravno nisu izostali već uobičajni komoplimenti o prelijepoj Hrvatskoj obali.

Porazgovarali su s nekoliko igrača koji su sudjelovali na turniru, uključujući Andreasa Seppija, Gaela Monfilsa (prvog nositelja turnira) i već sada redovitog Fabia Fogninija.

Igrači su očekivano pohvalili turnir i općenito su zadovoljni što se usred sezone, u kojoj dominiraju trava i beton, mogu vratiti na zemlju.

Borna u opuštenoj atmosferi

Uz Bornu Ćorića su predstavljeni istarski specijaliteti, a on je progovorio o svojim navikama kuhanja i prehrane:

“Kuhanje je vrlo zabavno, ali ne snalazim se baš dobro pa ću morati unaprijediti svoje vještine u kuhinji, tako da mi je ovaj kratki tečaj vrlo koristan” reko je Borna pomažući glavnom istarskom kuharu na Touru.

“Volim otići na večeru s prijteljima i pojesti nešto fino pa i popiti čašu crnog vina, a kada sam ovdje tartufi su mi posebno dragi” pojasnio je Ćorić u opuštenom okruženju, a zatim se malo uozbiljio i nadodao:

Goran pohvalio turnir

Osim Borne progovorio je i Goran Ivanišević koji se konkretno osvrnuo na ATP Umag:

“Ovo je više od tenisa, ugodno vrijeme, lijep stadion, odlični igrači, a i najbolje zabave na kojima igrači mogu prisustvovati jer mečevi počinju predvečer ”

Pogledajte cijeli prilog i intervju u videu: