Šuker održao sastanak s navijačima reprezentacije (na kojem su ustvrdili da imaju jednake ciljeve)

Razgovor je navodno bio otvoren i konstruktivan te je prošao u pozitivnom ozračju

Davor Šuker
FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL

U Hrvatskom nogometnom savezu održan je sastanak predsjednika Saveza Davora Šukera i predstavnika kluba navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni na kojem su se “dotaknuli brojnih otvorenih tema te pronašli temelje za kvalitetniji odnos koji je proteklih godina prolazio različite faze”, a razgovor je bio obostrano otvoren i konstruktivan te je prošao u vrlo pozitivnom ozračju, objavilo je HNS na svojoj stranici.

Šuker i Uvijek vjerni su se složili da se tim razgovora okreće nova strana u suradnji te su ustvrdili da imaju jednake ciljeve u kontekstu navijačke tematike. Nadalje, dogovoreni su sastanci na kojima bi trebali “precizirati konkretne aktivnosti koje bi obje strane učinile s ciljem stvaranja najboljih mogućih uvjeta za navijače hrvatske nogometne reprezentacije u zemlji i inozemstvu.”

Iz HNS-a kažu da postoji puno razloga za optimizam oko “danas obnovljenih odnosa”. Za kraj poručuju: “Hrvatska reprezentacija zaslužuje nepodijeljenu i korektnu podršku hrvatskih navijača, a hrvatski navijači zaslužuju kvalitetan i partnerski odnos te otvorenu komunikaciju od strane Saveza, slažu se obje strane današnjeg sastanka.”