Sutra je 20 godina od mitske utakmice Dinamo - Partizan. Snimili smo dokumentarac, evo trailera

Ekskluzivna premijera filma sutra u 12 sati na Telegramu i Net.hr-u

Dvadeset godina prošlo je od mitske utakmice Dinamo (Croatia) – Partizan, u kojoj je ondašnja Croatia 1997., u ljeto prve poratne godine, s 5:0 demolirala Partizan usred Maksimira; u tih dvadeset godina gledali smo turbulentni razvoj hrvatske demokracije i društva, uz brojne padove i teškoće, koje euforija maksimirske večeri nije dala naslutiti.

Telegramova novinarska ekipa na čelu sa Silvanom Menđušić napravila je dokumentarac “Pet komada, dvadeset godina kasnije“, o čuvenoj utakmici, kroz razgovore sa sudionicima i svjedocima vremena poput legendarnog centarfora Igora Cvitanovića, ondašnjeg predsjednika Croatije Zlatka Canjuge i bivšeg predsjednika HNS-a Branka Mikše.

Sutra eksluzivno na Telegramu i Netu

Priča je to, ujedno, o jednoj neobičnoj godini čiji su događaji ukazivali na to da pobjedom u ratu tranzicija Hrvatske nije završila; dapače, jedva je počela. Uzbudljivi, 23-minutni dokumentarac Pet komada, u produkciji Telegram Media Grupe, ekskluzivno emitiramo sutra u 12 sati na Telegramu i Net.hr-u, a ovdje pogledajte video najavu: