Svi pričaju o Van Gaalovom urnebesnom govoru i trenutku kad je udario Giggsa po glavi

Van Gaalov govor komentirali su Gary Neville i Jamie Carragher

FOTO: Screenshot

Trener Manchester Uniteda Luis van Gaal održao je urnebesan govor tijekom dodijele nagrade za najboljeg igrača njegove momčadi, koju je inače osvojio vratar David de Gea. Uz to u jednom trenutku je udario svog pomoćnika Ryana Giggsa po glavi što je dodatno nasmijalo publiku.

– Teško je sažeti sezonu, ali kad je započneš s 13 bodova u deset utakmica, a uz to si trener najvećeg kluba na svijetu….i još mi onda navijači plješću. Pa pomislim kako je to moguće – započeo je Van Gaal koji je očito popio čašicu više.

Hladni Nizozemac

– Sjećam se jednog sastanka s igračima kad je Rooney rekao da idemo po drugo mjesto. I ja sam rekao DAAA. Idemo! Sjećate se gostovanja protiv Chelseaja. Rooney je rekao da idemo po drugo mjesto. Imali smo 80 posto loptu u nogama, a oni samo tri prilike i pobjedili su nas. Zamislite da smo mi dobili njih. Bili bismo prvaci. Prvaci – nastavio je Van Gaal dok je publika gledala u nevjerici pitajući se je li moguće da to onaj inače hladni Nizozemac. Nakon završetka govora ponovno se vratio na pozornicu kako bi još nešto dodao.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gMFaSp-Ui68&w=560&h=315&t=11]

Komentari legendi

– Želim vam još nešto reći. Slušajte me, ja sam vaš trener. Giggs je rekao, rekao mi je i bio je ovaj put u pravu. Rekao sam da ste najbolji naivjači na svijetu, ali sam malo razočaran. Dama koja svira na saksofonu je odlična, zaplješćite joj – dodao je Nizozemac da vi potom klupska televizija pustila reklame.

Na društvenim mrežama komentare na Van Gaalov govor ostavili su i bivši kapetan Mancheaster Uniteda Gary Neville, ali i njegov bivši suparnik iz Liverpoola, a danas kolega sa Sky Sportsa Jamie Carragher.

https://twitter.com/HeisenbergMUFC/status/600776007256276992

https://vine.co/v/eAjKEQr1bYL