Talijanski list piše da je za Kalinića ozbiljno zainteresiran jedan drugi talijanski prvoligaš

Trener ga ga navodno vidi kao potencijalnog partnera Gonzalu Higuainu

FOTO: AFP

Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić došao je prošlo ljeto u Fiorentinu, a odlične su ga igre za samo pola godine učinile vrlo traženom ‘robom’ u siječanjskom prijelaznom roku. Iako se ne čini previše izglednim da bi nakon samo pola sezone mogao napustiti Firencu, talijanski dnevnik Corriere della Sera tvrdi da je za Kalinića vrlo ozbiljno zainteresiran Napoli. Navodno je trener napuljskog kluba Maurizio Sarri Kalinića i njegova suigrača iz Fiorentine Matiasa Vecina postavio kao mete u ovom prijelaznom roku, a Napoli je za ovu dvojicu spreman iskrcati 40 milijuna eura.

Partner ili zamjena Higuainu?

Kalinić (27) je postigao deset golova ove sezone u Seriji A i na diobi je drugog mjesta ljestvice strijelaca. Sarri ga navodno vidi kao potencijalnog partnera Gonzalu Higuainu u napadu Napolija, a ne treba isključiti ni mogućnost da će ove zime Argentinac napustiti San Paolo, pa bi Kalinić postao prva špica.

Dakako, ovu priču treba uzeti s rezervom, a ako i jest istinita, pitanje je bi li Fiorentina bila spremna prodati hrvatskog reprezentativca već ove zime.