Tin Jedvaj zaigrao za Leverkusen protiv Bayerna (u utakmici koja je završila bez pobjednika)

Rezevrni vratar Bayera Dario Krešić ostao na klupi za pričuve

Bayern Munich's Spanish midfielder Xabi Alonso and Leverkusen's midfielder Karim Bellarabi vie for the ball during the German first division Bundesliga football match of Bayer 04 Leverkusen v Bayern Munich in Leverkusen, western Germany, on February 6, 2016.  / AFP / PATRIK STOLLARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
FOTO: AFP

U derbiju 20. kolu njemačkog nogometnog prvenstva u subotu je Bayer Leverkusen na svom stadionu protiv vodećeg Bayerna odigrao 0-0, a istim rezultatom u Berlinu je završio dvoboj Herthe i Borussije Dortmund.

Za Leverkusen je hrvatski stoper Tin Jedvaj igrao do 51. minute, dok je rezevrni vratar Dario Krešić ostao na klupi za pričuve.

Stuttgart je u gostima svladao Eintracht Frankfurt sa 4-2. Stuttgart je tako upisao četvrtu pobjedu u nizu, te je iz zone ispadanja došao do sredine tablice. Za pobjedu Stuttgarta zabili su Christian Gentner (27), Daniel Didavi (45+1), Georg Niedermeier (65) i Filip Kostić (76-pen).

I Schalke diže formu, ostvario je drugu uzastopnu pobjedu. Na domaćem terenu je svladao Wolfsburg sa 3-0 pogocima Huntelaara (24), Johannesa Geisa (35) i Alessandra Schoepfa (87).

Hannoverova borba za opstanak doživjelja je novi udarac, porazom na domaćem terenu od Mainza 0-1, a strijelac je bio Jairo u 24. minuti. Hannoveru je to bio šesti poraz zaredom

Dan ranije Borussia Moenchengladbach je deklasirala Werder Bremen sa 5-1. U nedjelju Kramarićev Hoffenheim ugošćuje Darmstadt, a Hamburger igra protiv Koelna.