Trener Cityja misli da je Mandžukić zabio pogodak nakon prekršaja

Trener Građana Manuel Pellegrini bio je jako frustriran nakon utakmice

FOTO: AFP

Juventus je u 5. kolu skupine D Lige prvaka sa 1:0 svladao Manchester City, a jedini pogodak na utakmici u 18. minuti dijelo je našeg Marija Mandžukića.

Trener Stare dame odlučio je šansu u prvih 11 dati Mandžukiću umjesto napadača Alvara Morate koji ga je zamijenio u 55. minuti i s tim je sve iznenadio. Nakon utakmice, trener Juventusa Massimiliano Allegri otkrio je kad je donio ovu odluku.

“Ovu odluku da Mandžukić susret započne u prvih 11, a Morata ostane na klupi sam donio prije dva dana. Jednostavno, Morata mi je mogao više dati u drugom poluvremenu kad je Manchester bio na klupi”, jasan je Allegri, te se osvrnuo na susret.

https://www.youtube.com/watch?v=rH6BWbSpHmI

Pellegrini jasno dao do znanja

“Zadovoljan sam kako smo odigrali susret, ali moramo bolje. Moramo u nekim trenucima naučiti kako kontrolirati loptu. No, najvažnije da nismo primili gol”.

Trener Građana Manuel Pellegrini nije bio zadovoljan ishodom sraza. Bio je jako frustriran razvojem događaja u Torinu, a istaknuo je i da je Mandžukićev gol bio sumnjiv.

“Nismo realizirali naše šanse. Mandžukić je zabio pogodak iz akcije u kojoj je napravio prekršaj nad Otamendijem“, rekao je Pellegrini čija je momčad porazom u Torinu prepustila vrh skupine Juventusu.

“Promašili smo šanse na početku utakmice i to je bilo to”, jasan je Pellegrini.