Trener kaže da je Zagreb izgubio nakon sramotnog suđenja za domaću momčad

Hrvatski klub poražen je u subotu od mađarskog Veszprema u Ligi prvaka

03.10.2015., Arena Zagreb, Zagreb - 3. kolo Velux rukometne lige prvaka, RK Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb - MKB-MVM Veszprem. Trener Veselin Vujovic.
Photo:
FOTO: PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su na svojem terenu od mađarskog Veszprema i tako doživjeli svoj prvi ovosezonski poraz. Nakon susreta svoje razmišljanja je podijelio trener Zagrebaša Veselin Vujović koji je imao primjedbi na suđenje.

Dvije ili tri minute bez kontrole

“Kontrolirali smo utakmicu 57, 58 minuta, imali smo prednost, motiv, podršku publike, imali smo nekoliko puta situacije u kojima smo mogli prelomiti utakmicu. Možda je tu malo presudilo neiskustvo igrača, ali isto tako, iako nije korektno, moram reći da odavno sramnije suđenje za domaću ekipu nisam doživio”, rekao je za HRT Vujović.

“Crveni karton koji je Ilić dobio u prvom poluvremenu apsolutno je bio protiv nas u smislu da su suci tokom cijele utakmicu osjećali krivnju zbog toga. U samoj završnici utakmice bilo je tri-četiri odluke koje bi svakoj ekipi koja igra kod kuće svirali. Možda smo zaslužili više, ali sport je takav, ako igraš dobro izgubiš, ili ako ne igraš dobro, pobijediš, tako da za nas i dalje ova Liga prvaka ide dalje, a Veszpremu želim sve najbolje”, izjavio je trener Zagrebaša.