Trener Olympiakosa razmišlja samo o pobjedi, a ne brine ga niti Cambiassov izostanak

U utorak se na Maksimiru od 20.45 igra dvoboj momčadi koje su pobijedile Arsenal

19.10.2015., Zagreb - Konferencija za novinare grckog nogometnog kluba Olympiakos uoci sutrasnje utakmice 3. kola Lige prvaka protiv Dinama. Trener Marco Silva.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Trener Olympiakosa Marco Silva stigao je u Zagreb s uobičajenom porukom kako njegova momčad nije favorit u dvoboju protiv Dinama, ali i najavio da unatoč tome neće biti zadovoljan samo s jednim bodom.
U utorak se na Maksimiru od 20.45 igra dvoboj momčadi koje su u dosadašnja dva kola Lige prvaka pobijedile Arsenal. Dinamo je u 1. kolu pred svojim navijačima slavio s 2:1, a još je veću senzaciju priredio Olympiakos pobjedom 3:2 na Emiratesu.

Drugačije nego protiv Bayerna i Arsenala

“Ne mislim da smo mi favoriti. Vidjeli smo već ove sezone da je Dinamo jako dobra momčad i sigurno nam može napraviti probleme. Ali, i mi smo spremni, puni optimizma dočekujemo utakmicu”, naglasio je portugalski stručnjak kojem će zbog ozljede nedostajati iskusni argentinski veznjak Esteban Cambiasso.

Trening Olympiakosa na Maksimiru

“Njegov izostanak ne može utjecati na rezultat. On je jako važan igrač, ali naša igra ne ovisi o jednom čovjeku. Mi smo momčad i tako ćemo se ponašati i u predstojećoj utakmici. Sigurno ćemo igrati drugačije nego protiv Bayerna ili Arsenala. Ali, vidjet ćemo što će se događati i kako će se odvijati igra.” Silva tvrdi da ga neodlučeni ishod u Zagrebu ne bi učinio sretnim.

U odličnoj smo formi

“Ne želimo remi s obzirom da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Sve ćemo napraviti za pobjedu, ne zanima nas jedan bod bez obzira što nam i Dinamo i Arsenal još stižu u goste do kraja natjecanja”, naglasio je Silva.

Pun optimizma je i 27-godišnji obrambeni nogometaš Dimitris Siovas.

“U dobrom smo psihičkom stanju i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Remi nas ne bi zadovoljio, mi smo Olympiakos i u Zagreb smo došli pobijediti. Utakmice protiv Dinama odredit će našu sudbinu. U odličnoj smo formi i od nas se mogu očekivati još bolji rezultati,” rekao je Siovas.