Čini se da bi Ronaldinho i Eto'o mogli ponovno zaigrati zajedno, i to u Turskoj

Novi turski prvoligaš Antalyaspor želi momčad ojačati zvučnim imenima

Barcelona Brazilian Ronaldinho (R) and Cameronian Samuel Eto'o (L) celebrate their first goal against Osasuna during Spanish League match in Camp Nou stadium in Barcelona 09 September 2006. AFP PHOTO / LLUIS GENE.
FOTO: AFP

Već dulje vrijeme piše se da je Kamerunac Samuel Eto’o na izlaznim vratima Sampdorije za čiju je momčad postigao samo dva gola po dolasku u siječnju na posudbu iz Evertona. Nekadašnji napadač Barcelone i milanskog Intera u ozbiljnim je kombinacijama s turskim Antalyasporom čiji predsjednik Gültekin Gencer tvrdi da su u pitanju samo još detalji koji dijele Kamerunca od potpisa za novog turskog prvoligaša.

Kraj u Meksiku

Apetiti kluba tu ne staju pa se u kontekstu dovođenja pojačanja spominje i Ronaldinho čija je karijera u Meksiku nedavno završila, te nizozemski reprezentativni krilni igrač Ibrahim Afellay, koji je, baš kao i Eto’o i Ronaldinho, bio član Barcelonine nogometne momčadi. Točnije, on koji je ugovor provodio na posudbama u Schalkeu i Olympiacosu, to još uvijek to je, no samo do kraja mjeseca.