U ponedjeljak će se znati hoće li Ivan Perišić postati Interov nogometaš

Poznato je da Nerazzurri cijelo ljeto nastoje dovesti hrvatskog reprezentativca

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts after he scored in a friendly football match between German first division Bundesliga  team VfL Wolfsburg and Swiss first division team FC Zurich in Singen, southern Germany, on July 21, 2015.
FOTO: AFP

Tonči Martić, menadžer hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (26), izjavio je za talijanske medije da bi se u ponedjeljak trebao zaključiti posao oko njegovog prelaska iz Wolfsburga u Inter. Poznato je da Nerazzurri cijelo ljeto nastoje dovesti Perišića što je trener Roberto Mancini sam nebrojeno puta ponovio.

Čeka se Wolfsburg

“Mislim da će se u ponedjeljak sve znati. Samo još čekamo konačan odgovor iz Wolfsburga”, rekao je Martić. Mediji nagađaju da će Inter za Perišića izdvojiti oko 18 milijuna eura, a neki navode da će ga možda prvo dovesti na posudbu.

“Ništa se nije promijenilo s Perišićem. Klub želi produžiti njegov ugovor. A Inter? Oni vjerojatno neće platiti koliko tražimo”, rekao je u četvrtak sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs. Međutim, stvari su se malo promijenile prodajom Matea Kovačića u Real Madrid jer je Inter za njega dobio oko 30 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=iHa6mCGOdIY