Nekad je nužno odabrati stranu

Vrsaljko je prioritet Napolija, a Perišić i dalje u mislima Interova trenera Mancinija

Napoli je pripremio novu ponudu, uz novac nude i marokanskog reprezentativca

FOTO: AFP/ AFP PHOTO

Napolijev trener Maurizio Sarri označio je Šimu Vrsaljku (23) prioritetom kluba u ljetnom prijelaznom roku nogometaša i spreman je još jednom napasti Sassuolo i slomiti otpor kluba ne bi li ga i uspio dovesti u svoje redove.

Novi trener u prošloj sezoni petoplasiranog kluba talijanskog prvenstva spreman je uz novac u smjeru Sassuola poslati i marokanskog ofenzivnog veznjaka Omara El Kaddourija, koji je prošle dvije godine proveo na posudbi u Torinu.

Talijanski mediji pišu da Sassuolo ima financijskih problema i podsjeća da sam branič hrvatske nogometne reprezentacije želi napraviti iskorak u karijeri transferom u jači klub. Napoli je kandidat koji je, očito, najzainteresiraniji, a u istom kontekstu spominje se i Juventus.

Mancini hvali Perišića

U međuvremenu ne stišava se niti interes koji Inter pokazuje spram Ivana Perišića (26). Priča o hrvatskom nogometnom reprezentativcu koji nastupa za Wolfsburg već dulje vrijeme povlači se po talijanskim medijima i dok Talijani najavljuju, Nijemci demantiraju mogućnost realizacije tog transfera.

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic (2nd R) celebrates after scoring with Wolfsburg's Brazilian midfielder Luiz Gustavo (L), Wolfsburg's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (2nd L) and Wolfsburg's Dutch striker Bas Dost (R) during the German first division Bundesliga football match between VfL Wolfsburg and Hannover 96 at the Volkswagen Arena in Wolfsburg, central Germany, on May 2, 2015.  AFP PHOTO / RONNY HARTMANN RESTRICTIONS - DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER MATCH. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.

Nova izjava Interova trenera Roberta Mancinija jasno kazuje da se o hrvatskom veznjaku i dalje razmišlja:

“Riječ je o kvalitetnom nogometašu koji može igrati na više pozicija u momčadi. Trenutačno je Wolfsburgov igrač i teško je reći što će se dogoditi.”