Restoran Noel ima novi, ambiciozni projekt: otvorili su prvu mesnicu specijaliziranu za crnu slavonsku svinju
Razgovarali smo s vlasnicima Noela i mesnice Mes eko u Dukljaninovoj
Piše Andrea Božić 607 preporuka 22. 02. 2018.
Nekad najpopularniji restoran u Zagrebu, Apetit, definitivno je gotov, 30. rujna izlaze iz prostora
Kult plave kamenice prvi je objavio vijest o konačnom krahu
Piše Telegram 32 preporuka 18. 09. 2017.
Bili smo u Noelu, restoranu koji najavljuje potpuno novi koncept kakav još nismo vidjeli u Zagrebu
U Dukljaninovoj (blizu Trga žrtava fašizma) danas se otvara restoran iza kojeg stoje sommelier Ivan Jug i chef Goran Kočiš. Najavljuju potpuno novi koncept restorana: "Imamo dva koncepta, zapravo. Prvi se odnosi na ručak koji će biti fine bistro. S večerom idemo na malo ozbiljniju priču", kažu. Radi se o meniju od 16 jela, no Kočiš se, zapravo, najviše veseli gostima koji će se odlučiti za degustacijski meni, što znači da će mu se jednostavno prepustiti. Možda najuzbudljivije ipak zvuči chef's table, odnosno stol koji će biti smješten ispred kuhinje, a s kojeg će gosti moći pratiti apsolutno sve što se tamo događa i isprobavati sve što chef donosi
Piše Matej Devčić 384 preporuka 17. 09. 2016.