Black Friday akcija na Telegramu: 2 godine Premium pretplate za cijenu jedne!

Telegramova mega akcija vrijedi samo do ovog petka, 24.11.

Telegram za ovogodišnji Black Friday ima mega pretplatničku akciju: dvije godine naše najbolje Premium pretplate sada možete kupiti za cijenu jedne. Dakle, umjesto 156 eura, koliko bi inače koštale dvije godine Telegram Premium pretplate, sada je možete dobiti za samo 78 eura.

Svjesni smo koliko je danas svaki euro bitan pa je ovo najbolji način da podržite neovisno novinarstvo i dvije godine neograničeno koristite najkvalitetniji portal u Hrvatskoj.

Što dobivate:

156 eura 78 eura za 2 godine korištenja
– Neograničeno čitanje Telegrama i Telesporta
– Pristupi člancima najboljih autora u Hrvatskoj
– Premium iskustvo korištenja bez oglasa
– Popusti na top knjige, predstave i izložbe

Ova senzacionalna ponuda vrijedi samo do petka, 24.11., a možete je iskoristiti ovdje.

Podrška neovisnim novinarima

No, ako želite dati punu podršku radu Telegrama i bespoštednom razotkrivanju korupcije, uvijek na udaru vlasti i moćnika, pozivamo vas da uzmete paket od dvije godine Premium pretplate po punoj cijeni, na ovoj stranici.

Istraga Telegrama nedavno je razotkrila malverzacije na Geodetskom fakultetu, radi čega je, po nalogu europskih istražitelja, uhićeno 29 osoba, uključujući bivšeg dekana i profesore.

To je jedna od najvećih antikorupcijskih operacija u povijesti Hrvatske, a bez podrške pretplatnika ovakvi istraživački serijali ne bi bili mogući.