Detalji strašne nesreće u Slavoniji. Jednog poginulog zgnječio auto, drugi ispao na cestu pa ga pregazilo drugo vozilo

U nesreći kod Komletinaca poginule su dvije osobe

17.10.2023., Prugovo - Dvije su osobe poginule, a jedna je ozlijedjena u Prugovu gdje su se u utorak navecer sudarila dva osobna automobila i kombi. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
FOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL

U prometnoj nesreći kod Vinkovaca u petak navečer poginula su dva mlađa muškarca. Policijska uprava vukovarsko-srijemska danas prijepodne je objavila detalje tragične nesreće u Slavoniji.

Prometna nesreća se dogodila oko 19:35, a policija je 6 minuta nakon toga dobila dojavu da se na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci dogodila prometna nesreća.

Poginuli muškarci imali su 28 i 30 godina. Jedan od njih je vozio auto u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do spomenutog naselja izgubio je nadzor nad vozilom.

Tijekom nesreće ispali iz auta

Nakon toga je došlo do slijetanja s kolnika ulijevo u odvodni kanal, a uslijed udarca u kosinu kanala i obližnji panj, žrtve su ispale iz auta. Zatim je, po ispadanju iz auta, na tijelo 28-godišnjaka pao auto. Tijelo 30-godišnjaka odbačeno je na kolnik, a preko njega je zatim autom prešao drugi sudionik u prometu, 26-godišnji vozač.

Policijski službenici su očevid provodili punih osam sati tijekom kojih je promet na županijskoj cesti 4224 bio zatvoren.

Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u vukovarskoj bolnici. Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje.