Hejteri napali Rimca: 'Šta će ti lakireri raditi, jedan auto godišnje?' On ih senzacionalno uništio ovom snimkom

Rimca su na društvenim mrežama prozvali zbog oglasa za posao koji je objavio

Mate Rimac ponovno se odlučio obračunati s hejterima, u svom stilu, i to zbog reakcija na njegovu objavu da u narednih šest mjeseci tvrtka Bugatti Rimac planira zaposliti više od 50 novih radnika u odjelu lakirnice u Rimac Kampusu u okolici Zagreba.

”Zapošljavamo 50+ lakirera koje cemo obučiti u sklopu Bugatti Rimac Painting Academy. Za vrijeme obuke (6-9 mjeseci), kandidati će biti u radnom odnosu i biti plaćeni. Većina tih zaposlenika raditi će u Rimac Kampusu u Kerestincu”, napisao je Rimac, a kompanija je objavila da se traže tehničari za pripremu, lakiranje i poliranje.

Nije ostao dužan kritičarima

Ispod ove Rimčeve objave odmah su se javili kritičari kojima nije jasno, između ostalog, zašto im treba 50 lakirera. Mate Rimac nije im ostao dužan pa je kratkim videom odgovorio dežurnim kritičarima. U videu koji je objavio na svom Facebooku Mate je obilazio tvornice i nabrajao sve raspoložive Nevere. Izbrojio ih je 20.

”Ma, jedan auto napravili i mijenjaju boje”, ”Šta će ti lakireri radit, jedan auto godišnje?”, istaknuo je Rimac uz video neke od komentara koje su mu ljudi pisali ispod objave oglasa za posao.

“Ma, jedan auto napravili i mijenjaju boje”“Sta ce ti lakireri radit, jedan auto godisnje?”

Posted by Mate Rimac on Friday, October 27, 2023

A Mati ovo nije ni prvi put da je odlučio odgovoriti hejterima na prozivke. S obzirom na to da ga neki zovu ”prodavačem magle”, više puta našalio se na taj račun. Nedavno je uz snimku gustog dima s protupožarne vježbe u pogonu na Jankomiru napisao: ”Magla nam bježi iz pogona”, a zanimljivo je i da je u emisiji TopGear na Neveru stavio registarske oznake ”ZG-MAGLA-1”.

Pozurite ljudi, magla nam bjezi iz pogona!(No sikiriki – vatrogasna vjezba)

Posted by Mate Rimac on Thursday, July 13, 2023