Jezivi detalji teške nesreće kod Karlovca: vozač koji je sinoć poginuo nije bio vezan, ispao je iz vozila i pao s vijadukta

Nesreća se dogodila oko 20 sati na autocesti A1 u smjeru Zagreba, na vijaduktu Drežnik

FOTO: HAK

Muškarac (39) koji je poginuo u nedjelju navečer oko 20 sati na autocesti A1 u smjeru Zagreba, na vijaduktu Drežnik, vozio je automobil zadarskih registracijskih oznaka i nije bio vezan, potvrdili su jutros iz PU karlovačke.

Vozač nije prilagodio brzinu kada je došao do dijela ceste u blizini vijadukta i udario prednjim desnim dijelom auta u betonsku zapreku, izvijestila je policija.

Ispao je iz vozila i pao s vijadukta

Od jačine udarca auto je odbačen preko autoceste, nakon čega je udario u betonski zid, zatim se popeo na njega i nastavio se nekontrolirano kretati. Očevidom je utvrđeno da vozač nije koristio sigurnosni pojas.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, prilikom udara 39-godišnjak je ispao iz vozila te je pao između dvije kolničke trake vijadukta na travu s oko 15 metara visine. Još nije službeno potvrđeno je li uzrok smrti vozača bio udarac u zaštitnu ogradu ili pad s visine.

Uz to, zbog brojnih udaraca tijekom nesreće, na cesti su ostali rasute krhotine auta na koje je naletio autobus te mu je puknula prednja guma, srećom bez tragičnih posljedica, objavila je karlovačka policija.