Majka iz Zagreba: 'Doktor na Rebru mojoj je dvogodišnjoj kćerkici istrgnuo stolac iz ruku. Pala je i ozlijedila glavu'

Majka planira prijaviti slučaj policiji, bolnica tvrdi da je curica sama pala

FOTO: RTL

U KBC-u Zagreb navodno se dogodio ozbiljan skandal. Dvogodišnja djevojčica, koja je slijepa na jedno oko, u bolničkoj se igraonici igrala s plastičnim stolcem dok je bila u pratnji svoje majke.

Kirurg koji je izašao iz sobe za odmor navodno je istrgnuo stolac iz ruku djevojčice, što je uzrokovalo njezin pad, udarac u glavu i povraćanje.

Unatoč majčinim tvrdnjama da postoje snimke videonadzora i svjedoci koji potvrđuju ovaj incident, otpusno pismo iz bolnice tvrdi da je djevojčica sama pala. Majka planira prijaviti slučaj policiji, a iz bolnice su rekli da će provjeriti situaciju i dati odgovor u najkraćem mogućem roku.

Uključila se Komora i pravobraniteljica

Hrvatska liječnička komora također je upoznata s ovim slučajem, a pravobraniteljica za djecu će tražiti izjavu ravnatelja bolnice.

“Ja hoću stati i izaći s tim u javnost da se zaštite druga djeca, drugi roditelji da ne proživljavaju ovu agoniju koju proživljavaju ovu agoniju koju proživljavam ja trenutno i suprug s našim djetetom. Za svu djecu, pogotovo za nju. Mislim, i da nije moje dijete i da sam isto to vidjela – isto bih tako postupila. Ovo je sad prešlo svaku granicu”, rekla je majka ozlijeđene djevojčice za RTL.