Mladi načelnik općine na otoku Ugljanu autom pokušao zgaziti 74-godišnjeg šefa udruge dobrovoljnih darivatelja krvi

Napadnuti gospodin je najprije pao na poklopac motora automobila, a nakon toga i na kolnik. Pritom je ozlijeđen

FOTO: Diadora TV

Zadarska policija objavila je da su službenici Postaje pomorske i aerodromske policije proveli kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je jučer oko 10 sati na otoku Ugljanu pokušao pregaziti 74-godišnjaka.

Svemu je, ističe policija, prethodila svađa dvojice muškaraca, a 74-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici. Kako piše portal Zadarski.hr, 29-godišnjak koji je pregazio vremešnog gospodina je načelnik Općine Kali Bruno Mišlov, a 74-godišnjak je Dario Mišlov, predsjednik Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi. Mišlov je, inače, do načelničkog mjesta došao s član Nezavisne liste mladih.

Svađa zbog novca

Portal neslužbeno doznaje da je svađa između njih dvojice izbila jer 74-godišnji Mišlov nije bio zadovoljan time koliko je novca dobio od Općine Kali za svoju udrugu, pa je načelniku prigovarao da su u pitanju njegove osobne netrpeljivosti prema njemu.

Nakon verbalnog sukoba, načelnik je sjeo u svoj automobil i pokrenuo ga dok se Mišlov nalazio ispred vozila. Predsjednik udruge je najprije pao na poklopac motora automobila, a nakon toga i na kolnik, te je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja podnijela kaznenu prijavu protiv 29-godišnjeg načelnika nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.