Mučna ispovijest žrtve iz Londona: 'Silovao me u mom Airbnb-u. A onda mi je rekao da će ostaviti dobru recenziju'

Sobu je unajmio iako je stanovao u blizini. Ženi je prvo nudio masažu, a potom je napastovao

FOTO: Facebook

Diego Dellarovere (43), grafički dizajner i reiki terapeut, optužen je da je silovao vlasnicu sobe koju je unajmio preko Airbnbija, piše The Telegraph. On je ujedno bio i prvi gost u njezinu apartmanu u južnom Londonu. Sobu u njezinom domu unajmio je u svibnju 2021. godine, a na sudu se izjasnio nevinim po svim optužbama.

Na sudu je rečeno da je osumnjičeni sobu unajmio preko Airbnbija iako stanuje u blizini, u londonskoj četvrti Kensington. U razgovoru s policijom, žena je kazala da joj je bilo čudno da smještaj traži netko tko stanuje tako blizu u Londonu. No, svejedno je rezervaciju potvrdila. Kada je stigao u apartman, natočila im je oboma čašu vina, rečeno je na sudu.

“U tom trenutku spomenuo je masažu i približio mi se. Počeo me trljati po ramenima, a ja sam rekla, ‘Ne hvala’. Zatim je rekao da on ima ulja i da će me izmasirati. I onda je krenulo”, kazala je.

‘Ostavit ću dobru recenziju’

Žena je rekla da je zatim počeo lizati i ljubiti po vratu, na što ga je ona odgurnula. Policiji je rekla da je puno puta rekla “ne”, a on joj je svejedno potom gurnuo jezik u usta. Zatim joj je, tvrdi, zavukao ruku u hlače. Muškarac ju je potom silovao, kako je ispričala policiji.

Nakon toga je, kaže, otišla u svoju spavaću sobu, a on joj je poslao poruku da mu je žao i pitao je li ljuta. Zabarikadirala se u svoju sobu s mačkom i psom, a Dellarovere je s ključevima od smještaja otišao u šetnju. U unajmljenu sobu se vratio malo kasnije i otišao spavati. Sljedećeg jutra, prije odlaska, navodno joj je rekao: “Ostavit ću dobru recenziju.”

Žena je policiji rekla i da je isprva mislila slučaj prijaviti samo Airbnbiju, ali je zatim dodala: “Tada sam pomislila da će vjerojatno opet to nekome učiniti, stoga želim da njegovo ime bude označeno.” Muškarac negira da je silovao, suđenje se nastavlja.